Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Interviste e Diana Serega dhe Bledar Maqellara ne Alba Life TV

| E marte, 19.07.2011, 07:27 PM |


Te dashur bashkatdhetare,

 

TV Alba Life ne New York transmetoi intervistat me drejtoren e teatrit "Te mjeret" te Viktor Hygoit zonjen amerikane Diana Zerega dhe studentin, aktorin shqiptar Bledar Maqellara.

Intervistat do te transmetohen perseri kete te diele ne kanalin 35, New York.

Ju urojme shikim te kendshem!

 

Te interesuarit mund te shtypin ne kete lidhje:

http://www.youtube.com/watch?v=aWtTn8eYM6o

 

Qemal Zylo Ph.D candidate

Alba Life Inc.Founder/ President

website: www.albalife.org

E-mail: qzylo@albalife.org

 

Phone:             (917) 209 8150      

                       (718) 614 4108