Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Islami Vret perseri, kete here me gure islamike!

| E marte, 31.05.2011, 06:39 PM |


Del e shtata në garën e bukurisë, gurëzohet deri në vdekje

 

Një tinejxherë nga Ukraina, që i përkiste komunitetit mysliman, është gurëzuar deri në vdekje pasi që kishte marrë pjesë në një garë bukurie në atë vend.

Katya Koren (19) është gjetur e vdekur në afërsi të një fshati në rajonin Krima, jo larg nga shtëpia e saj. Miqtë e saj thonë se ajo kishte dëshirë te veshë rroba moderne dhe doli e shtata në garën e bukurisë.

Trupi i saj ishte varrosur në mal, ndërsa është gjetur shtata ditë pasi që kishte humbur. Policia ka nisur hetimet, ndërsa si vrasës përmenden tre të rinj mysliman të cilët kanë thënë se vrasja e saj arsyetohet sipas “interpretimit të tyre të islamit”.

Njëri prej tyre është arrestuar, fjala është për 16 vjeçarin Bihal Gaziev i cili ka deklaruar se nuk ndjen keqardhje për vdekjen e sa,j sepse ka shkelur sheriatin, njofton Dayli Mail.

 

 

Revista Drini - Për ZSH: Ilir Dardani