Zemra Shqiptare

  https://www.zemrashqiptare.net/


Luigi Luca Cavalli-Sforza: Algoritam

| E hene, 01.02.2010, 07:59 PM |


Vitrina e librit

Luigi Luca Cavalli-Sforza

Geni, Narodi i jezici

ALGORITAM

Zegreb, velja?a, 2008, f. 235; tirazhi 1000.- ekzemplarë

Gjuhëtarë dhe të tjerë të ineresuar, teksti i librit e skemat paraqesin gjuhën tonë shqiptare të vjetrën në botë.

Për informata tjera, te Kedri Mani: 044/361-669.- kadrimani@hotmai.com