Keka: Iliro- arbnorët konrtibutor në periudha të ndryshm
| E Marte, 15.05.2018, 07:52 PM |

Iliro- arbnorët konrtibutor në periudha të ndryshme të historisë

Nga Gjon KEKA

Në shumë periudha të rëndësishme të historisë europiane,por edhe botërore iliro-arbnorët dalin të jenë kontributorët e saj,nuk është rastësi edhe kontributi i madh i Gjergj Kastriotit në mbrojtjen e civilizimit europian. Edhe ky imazh nga kronikat e vitit 1877 me një iliro-arbnor që mbanë mbrapa shpine shqiponjën në sfond të kuq tregon për kontributin në vazhdimësi dhe të madh të tyre.(Vota: 0)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti: