Viron Kona: Më pickoi grerëza
| E Diel, 08.04.2018, 09:52 AM |

Viron Kona

 

Më pickoi grerëza

 

Më pickoi grerëza,

oh, e mjera unë,

më ndihmo, o djalë,

se po vuaj shumë!

 

Nuk kuptova gjë,

s`di si më pickoi,

mos e solli era,

mos erdhi nga përroi.

 

Ma mbaj fort dorën,

dhe mos ma lësho,

thithma me buzë helmin,

dhembjen ma lehtëso.

 

Më pickoi në zemër,

më pickoi në sy,

nuk e di o djalë,

pse më ngjau me ty!(Vota: 0)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti: