http://www.zemrashqiptare.net/
Zemra Shqiptare

Domenika Gjekmarkaj: Nata e Pashkëve në Lezhë
| E Hene, 02.04.2018, 10:33 AM |

Nata e Pashkeve ne Lezhen e Kastriotit

Nga Dr Domenika Gjekmarkaj (Kapllaj)

Nate e mrekullueshme.

Nate perrallore.

Nuk kam fjale ta pershkruaj kete atmosfere dhe vendosa qe per revisten ZemraShqiptare ne Londer te cilen e ndjek rregullisht te dergoj veç disa foto mosdeste nga keto momente perrallore jo veç per mua po per te gjithe pjesmarresit.


 

Ekskluzivisht per ZemraShqiptare, nga Lezha e Gjergj Kastriotit, E Diela e Pashkes 1 Prill  2018.