Gjon Keka: Diploma e Fisnikërisë e Gjon Kastriotit
| E Merkure, 07.02.2018, 08:45 PM |

Gjon KEKA: DIPLOMA E FISNIKËRISË E GJON KASTRIOTIT

Gjatë punës sime kërkimore rreth personalitetit mbikohor të kombit tonë dhe të Europës Gjergj Kastriotit, e gjeta edhe këtë dokument me vlerë.

Kjo është një Diploma e fisnikërisë nga Venecianët për Gjon Kastriotin

(Diploma di Nobiltà veneta rilasciato a Giovanni Castriota).

Dokumenti origjinal gjendet në „Archivo Castriota-Scanderbeg ,marchese die Auletta, in Napoli“. Ndërsa unë e bëra një kopje për arkivin tim nga ky dokument me vlerë.(Vota: 0)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti: