Gjon Keka: Dashuria për lirinë dhe Gjergj Kastrioti
| E Merkure, 10.01.2018, 07:11 PM |

Në letërkëmbimet e Gjergj Kastriotit me sulltanin shihet se si heroi ynë kishte plotësuar vullnetin e popullit të tij për liri e që edhe qielli arbnor e donte lirinë e tij :

“Dashuria për lirinë, e cila brohoriste nga shpirtrat e tyre dinjitoz u kurorëzua me sukses. Unë bëra detyrën time. Nuk ishte asgjë më shumë se ajo që i dhashë qiellit”-shkruan studiuesi dhe autori i tri veprave për Skënderbeun.

arbnori.info
(Vota: 0)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti: