Gjon Keka: Viti Mbarëkombëtar i Gjergj Kastriotit
| E Diel, 07.01.2018, 11:13 AM |

Viti Mbarëkombëtar i Gjergj Kastriotit

Meqenëse ky vit është shpalluar vit Mbarëkombëtar i Gjergj Kastriotit ,këtu po prezantoj tri veprat e mia për këtë figurë qendrore të kombit tonë shqiptar europian.

për ata që duan t'i ken këto vepra mund t'i bleni në faqet:

http://bukinist.al/sq/2373_gjon-keka

dhe ...

http://arbnori.info/gjon-keka/

E-Mail: info@arbnori.info

Gjon KEKA(Vota: 1)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti: