Ilmi Veliu: I nderuar xha Branko
| E Diel, 16.07.2017, 07:00 AM |

I nderuar xha Branko ...

Nga Dr.sc. Ilmi Veliu

I madhi Zot nuk krijoi dy Adama dhe dy Eva. Po të fillonin martesat në mes të dy Adamave dhe dy Evave, martesë e të njejtës gjinie, që nuk ndodh as te kafshët e shpezët, e për të cilën martesë lufton ti me shokë, bota dhe njerzimi nuk do të ekzistonin sepse nuk do të kishin mund të lindënin e shumëoheshin dhe as ne nuk do të eksistonim sot. Kjo dukuri antihumane,antilogjike dhe  antinjerëzore,që me aqë kënaqësi e promovon ti, eshtë kundër Zotit, kundër natyrës, kundër shkencës, kundër logjikës së shëndoshë po edhe kundër eksistencës njerëzore. Kundër kësajë dukurie aqë të shëmtuar janë të gjitha fetë që eksistojnë në botë, qofshin ata  monotesiste..... Islami, Krishtërimi, Ebreizmi... po edhe fetë tjera pagane që i besojnë lopës, zjarrit, Budës, Brahmës etj, etj.....

Vetëm njëherë në botë, në kohën e profetit me emrin LUTI, eshtë paraqitur një lloj fisi apo populli me sëmundjen e quajtur  homoseksualizëm, të cilin popull Zoti e zhduku nga faqja e dheut.

Nëse e shiqojmë dhe analizojmë të kaluarën  tonë shqiptare ndër shekuj, në asnjë periudhë historike nuk e hasim një  devijim të këtillë. Burri  iliro-shqiptar, gjithmonë ka qenë burr dhe i ka kryer vetëm punët e burrave......në shtëpi, në fushë, në mal, në luftë, por edhe gruaja ka pasur punët e saja në shtëpi, në fushë, po edhe ne luftë përkrah burrit. Ti, xha Branko, nuk ke pasur fatin të martohesh me shqiptare dhe nuk e din se shqiptareja ka gjithëmonë ka qenë në nivelin më të lartë  edhe si bashkëshorte-partner gjinorë... dhe asnjëherë nuk e ka lënë  burrin që të kërkonte shërbime dashurie nga ndonjë burrë. Nga ana tjetër edhe burri shqiptar ka qenë burrë me plotë kuptimin e fjalës dhe asnjëherë nuk e ka lënë gruan mangët e që ajo pastaj të bëhej ,,lezbike,, dhe të kërkonte  ndihmë apo dashuri nga ndonjë grua tjetër.

Sipas të gjitha të dhënave historike; Bardhyli, Agroni, Teuta po edhe vetë Skënderbeu, Isa Boletini e Bajram Curri, kan qenë  shumë të rrjeptë e të ashpër ndaj paraqitjes së kësajë dukurie devijante për njerzimin,ku ata lloj personash, menjiherë kan qenë të përjashtuar nga ushtria e rregullt  shqiptare dhe me forcë  i kan detyruar të martoheshin me bashkëshorte të gjinis së kundërt. Sulltani  ka qenë edhe më ekstrem dhe i ashpër me personat e këtillë, të cilët i ka tredhur (prerë organet gjenitale) dhe i ka caktuar si roje të grave të tij në harremin e sulltanit.

I nderuar xha Branko, tek popullata shqiptare, që eshtë më e vjetra në botë, nuk ka shansë të jeshë edhe peder edhe shqiptarë, pra duhet zgjedhur njerën. Sipas Kanunit të Lekës, fjala më e rëndë për shqiptarin eshtë ajo se ,,ti je peder,, dhe çdo burrë i vërtetë për këtë fjalë ka mundur edhe ka pasur të drejtë te të vrasë. Nuk ka shqiptarë të vërtetë, me gjak të pastër shqiptari, në faqen e dheut, qe do të pranonte se eshtë homoseksual dhe se do të martohej me burr. Nese dikush e bene ate lloj deklarate , ai me siguri se eshte ,,meles,, me gjak të përzier dhe i njejti do të pranonte të martohej edhe me nje gomar.

Sot medicina ka arritur në atë nivel qe nëse ka persona te tillë,munden edhe ta nderrojnë gjininë dhe të mos të të qelin ty telashe,që në pleqëri të luftosh për të drejtat e tyre.

Mos ndoshta të ka porositur xha Nikolla që të tallesh në emër të shqiptarëve dhe në emër të partisë shqiptare që ti e prezenton, që të ngrisish zërin për të drejtat e pederave në  ,,Bivsha IRJM,, dhe mos ta ngrisish zërin për të drejtat e shqiptarëve që kalben nepër kazamatet sllavomaqedone.

Ti ke qenë në Amerikë dhe ndoshta nuk je ne rrjedha se sa të këqija  u kan  ndodhur shqiptarëve  në këta pesëmbëdhjetë vitet e fundit, këtu në tatkovinen tende, dhe në vend që të derdhësh lotë për Monstrën, Kumanovën, Brodecin,Tanushën....etj,etj, ti derdh lotë për pederat e Maqedonisë dhe të drejtat e tyre,duke kërkuar  që ata të kenë të drejtë të martohen me njeri tjetrin. Ti xha Branko përsëri do te kishe probleme te mëdha sepse pederat sllavomaqedonas janë shumë racistë dhe edhe nëse paraqitet ndonjë gjakë-prishur, peder shqiptarë,ata nuk do të pranonin të martoheshin me te........

Pastaj ty të të del një problem edhe më i madh dhe  ti do ta kishe shumë veshtirë që ta rregullosh. E kam fjalën aty se pederat maqedonas nuk janë te berë synet dhe nëse paraqitet ndonje peder shqiptarë, ai do te jetë i berë synet,dhe aty do te krise shamata dhe do të prishet bashkëshortësia e miqasia.

Problem më vehte do të jetë edhe puna e kurorëzimit. Ata lloj çiftesh nuk do të pranoi ti kurorëzoi as prifti e as hoxha dhe faktikisht ata do të mbeteshin pa kurorë dhe femitë që do ti adaptonin do të llogariten si kopila....pa prindër. Dhe porosia e fundit për ty xha Branko, që mos të shpejtosh me ligjet mbi martesën e pederave derisa të sillet ligji për dygjuhësi,dhe nese paraqitet ndonjë peder shqipfolës, bile ai gjatë ceremonisë së kurorëzimit të deklarohet ne gjuhën shqipe.....................(Vota: 4 . Mesatare: 4.5/5)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: