Luan Dibrani: Partia islamike s’kalon pragun
| E Marte, 13.06.2017, 08:52 PM |

Partia e estremistëve islamik s’kaluan pragun për Kuvendin e Kosovës

Nga Luan –Asllan Dibrani

Qëllmi i Gëzim Kelmendit ishte që përmes Turqisë dhe ISIS-it ta merr pushtetin me qëllim që Kosovën ta shpall Shtet Islamik të Kalifatit!!! Popullin shqiptar kësaj here Mulla Gëzim Kelmendi  ta ndali  rrogën e deputetit!

I frustruar dhe i inatosur që nuk  iu pranuan nga populli  programet fetare dhe bartja e shamive në shkollë,por edhe  dhënien  e votës me 11 qershor te këtyre zgjedhjeve  2017, sheiku Gëzim Kelmendi kryetari i Partisë Fjala pas rezultateve aktuale nga KQZ-ja  , me pompozitet të paparë, thuajse është ndonjë faktor i madh kosovar,  paralajmëroi  revoltën  e vet me një mllef  ngushëllues që gjeja se ju vodhën 50 mije vota?

Pra Mulla Gëzim Kelmendi me një mendje madhësi  abuzuese  garoj i vetëm  në këto zgjedhje  nga të cilat sipas rezultateve  doli  i humbur. As pragun nuk e kaloj të jete  ma zë i përçarjes dhe nxitjes se zhbërjes së popullit shqiptar me programe  anadollake-sllavo-ruse dhe  aziatike ,por aspak shqiptare!

Qëllmi i Gëzim Kelmendit ishte që përmes Turqisë dhe ISIS-it ta merr pushtetin me qëllim që Kosovën ta shpall Shtet Islamik të Kalifatit!!!

Por, shqiptarët duhet ta dinë dhe kuptuan  se kjo nuk ishte parti. Kjo është bandë terroriste e cila synon që me ndihmën e Turqisë dhe ISIS-it ta merr pushtetin me qëllim që Kosovën ta shpall Shtet Islamik të Kalifatit.

Pra  ky kryetari i Partisë Fjala, Gëzim Kelmendi, është deklaruar pas numërimit të mbi 90 për qind të votave të zgjedhjeve të 11 qershorit,se mori vetëm 1 për qind të totalit apo 6 mijë vota dhe që nuk arrin të futet në kuvend.

Nga  kjo dëshmohet se ra  monopoli propagandistik, se “ne jemi 95 % mysliman”,gjë qe e ngatërronte  fenë me çështjen nacionale!?.

- Ma tutje  shprehet se na mohuat padrejtësisht të kemi komisioner për ruajtjen e votës tonë,dhe pësuam me 50 mijë fletëvotime të pavlefshme thekson në deklaratën  e tij. A thua nga e nxori ky arabofil  këtë shifër aq shpejt, kur nuk paska pas as komisar ne këto zgjedhje?

Popullin shqiptar kësaj here Mulla Gëzim Kelmendi  ta ndali  rrogën e deputetit!

Gara e tij me 109 kandidat  të veshur me petkun arabo-anadollek , me një mllef anti kombëtar duke u përpjekur që ta humbin  dhe zhdukin  kulturën tonë,nacionalitetin tonë  fitoj  vetëm   6 mijë vota përkundër ndikimit dhe financimit të parave të pista  në aktivitete e tyre nga kanale të dyshimt!!!Ta them  Gëzim Kelmendi se të 109 kandidatet tuaj  në garat  zgjedhore ,po del se as anëtarët e familjes  së vet,nuk ju kanë dhënë votën. Populli shqiptar e kuptoj  qëllimin tuaj  të rrenave ,propagandës dhe  qëndrimeve tuaja  antikombetare!Prandaj ti dhe juve   s’ju ka mbet gjë tjetër, pos ti numëroni tespihet    xhami, por kurrë ma  ta hash  djersën e popullit me rrogën e deputetit.

Kjo dëshmon edhe njëherë se sa është vetëdijesuar populli shqiptar ne këtë fenomen të shëmtuar qe nuk ja hoqët gazepin popullit nëpër  foltore kuvendi,tv dhe mekanizmave tjerë me synim çdo gjë shqiptare  ta shndërroj  në atë islame ,fetare etj, duke abuzuar vlerat tona si  komb i lasht shqiptar?(Vota: 4 . Mesatare: 4/5)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: