Gjergj Kabashi: Refiqe, mos shit përralla islamike!
| E Marte, 06.06.2017, 07:05 PM |

REFIQE NAIM TËRNAVA , SHKO NË LEZHË DHE PËRKULU E PENDUAR PËRPARA VARRIT TË GJERGJ GJON KASTRIOTIT , OSE SHPORRU E MOS SHIT PËRRALLA ISLAMIKE

Nga Gjergj Kabashi

Refiqe Naim Tërnava “e paska dënuar sulmin” në Londër, duke thënë që “terroristët nuk kan fe”! Oj Refiqe , Harisi , vëllai i yt, ka pas ba thirrje publike që t’i dilet zot “Tokës së Shamit” , që tashmë vazhdojnë ta “mbrojnë” terroristët islamik nga e gjithë bota, pra edhe shqipfolësit e dalë prej xhamive të BIK-ut , të udhëhequr nga babai yt! Refiqe , pasi po don të bëhesh deputete e Kosovës, merre një buqetë lulesh të freskëta dhe vendosi tek busti i Gjergj Kastriotit në Prishtinë, pastaj shko tek vandvarrimi i kryeheroit tonë në Lezhë dhe përulu e pendueme para tij si dhe shko po ashtu në Fishte dhe nderoje Poetin e Kombit, At Gjergj Fishtën , që , në këtë mënyrë e me këso sjelljesh ti tregosh babait dhe vëllait që Heronjt tu janë Shqiptar, tuj fillue nga Gjergj Kastrioti , e jo Sulltan Murati i Babs’ Naim…

Nëse nuk ke ndjenja për Gjergj Kastriotin, do të thotë që ti nuk je Shqiptare e vërtetë dhe , natyrisht , nuk ndjen asnjë dhimbje për viktimat e terrorizmit as në Londër e askund tjetër!

Nëse e ke për “cështjen Muslimane” , sic dyshojmë ne të gjithë që ky është synimi yt dhe i bandës islamike përreth teje, mos shit përralla demagogjike përmes të cilave mundohesh të shprehësh keqardhje për aktet terroriste nëpër botë, kur vet familja yte është ajo që e përkrah shkatërrimin e popullit Shqiptar , të kulturës, traditave, dokeve e zakoneve të tij, andaj as ti nuk bënë ndonjë përjashtim pasi hyrja “jote në politikë” e ka këtë synim : Përhapjen dhe forcimin e ndjeshmërisë islamike/islamizuese dhe shtimin e numrit të Shqipfolësve, për hirë të miletit/umetit të “profetit” Mohammad .

Refiqe shprehu e penduar dhe përkulu përpara varrit të Gjergj Gjon Kastriotit në Lezhë , ose vendose një “burka” që askush mos të të shoh qoftë as atë gjysmë “ftyre” se ftyrën e familjes suaj dhe të prodhimeve të saj “serike nga xhamitë” , tashme i kemi parë !(Vota: 6 . Mesatare: 4/5)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: