Bleart Gashi: Unë zgjodha AKR
| E Diel, 26.03.2017, 10:37 AM |

Bleart Gashi, Anētar i forumit rinor tē AKR-sē, dega e Prishtinēs

Ishte viti 2007 dhe AKR doli për herë të parë në skenë dhe une si një i ri i këtij vendi  bazuar në partitë që njof sot në skenë dhe krahasimet që bëja, duke mos pa shpresë në ndrrim të gjendjes, mendova dhe mendoj se kjo parti është e vetmja që  mund të na qojë drejt aspiratave të shtetit, drejtë një rrugëtimi të mirë për vendin tonë.

Arsyeja se unë jam pjesë e AKR vazhdon të më bëjë çdo ditë e më shumë të ma forcojë zgjedhjen dhe besimin tim në këtë parti.

Ndër arsyet tjera vazhdon të jetë edhe mbështetja që kam gjet mbrenda kësaj partie dhe mundësitë që ua jep Presidenti z.Pacolli bashkëpuntorive të tij dhe duke parë inspirimin e pafund të Presidentit Pacolli për një formim të denjë dhe me një zhvillim të duhur për vendin tonë, vazhdon akoma të më bind se unë do jem një antarë i besueshëm i AKR deri në fund dhe besoj që bashkë mund t'ia dalim në çdo rrugëtim për ndërtimin e vendit tonë drejt sukseseve europiane.

Prandaj jemi me fat që kemi një AKR dhe një njeri si B.Pacolli dhe bashkëpuntorët e tij në shtetin tonë.

#Une e dua shtetin tim të zhvilluar.

#Ne duam një vend me tê cilin jemi krenar.

#Rinia pret një Kosovë me prespektivë

#UnezgjodhaAKR, mund ta bësh edhe ti.(Vota: 0)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: