Entela Binjaku në Hapësirë e Rezervuar: Bixhozi
| E Hene, 06.02.2017, 08:05 PM |

Në emisonin e radhës biseduam për varësin e shqiptarëve ndaj bixhozit dhe ndikimi në familje e shoqëri. Sociologia Entela Binjaku bëri një analizë të thelluar të situatës në vend. Kjo është një sëmundje u shpreh Entela dhe shtetit duhet të ngre mekanizma të till që ti vë fre këtij fenomen, shumë të përhapur në Shqipëri. Qendra me punonjës socialë, psikologë, nën orientimin e sociologëve duke u shtrirë në gjithë vendin që ti ndihmojnë këta persona, pasi familja e vetme nuk ia del dot. Pasojat që sjell varësia nga bixhozi po shkatërron familjet por edhe shoqërin u shpreh Entela në “Hapësirë e Rezervuar”.

Radio Kontakt(Vota: 1)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: