Ramush Haradinaj: Bukëpërmbysës!
| E Premte, 23.12.2016, 02:52 PM |

Kryetari i AAK, Ramush Haradinaj në Facebook:

Gjermania ka qenë pjesë e Perandorisë që mbrojti shqiptarët nga shpërbërja që në fillim të shekullit të kaluar;

Gjermania është kthyer në shtepi të dytë të shqiptarëve edhe gjatë regjimit komunist në ish Jugosllavi;

Gjermania u kthy në strehë të shqiptarëve edhe në kohën e Millosheviqit;

Gjermania, për herë të parë që pas luftës së dytë, nderhyri ushtarakisht në një shtet tjetër, dhe atë në luftën e Kosovës;

Gjermania ndër të parat, njohu shtetin e Kosovës dhe u bë përkrahëse e fuqishme e pavarësisë së saj.

Prandaj janë bukëpërmbysës dhe të pa identitet e të pa fe, kushdo shqiptar që në çfarëdo mënyre, guxojnë ta sulmojnë Gjermaninë apo cilin do vend tjetër!

Ata që sulmojnë këta popuj e këto vlera nuk mund të jenë shqiptarë.

Është koha e fundit që në Kosovë të kuptohet serozisht e nga të gjithë, se sa të demshme janë lëvizjet e urrejtjes fundamentaliste që për ideologji kanë terrorizmin fetar.

Sot, Bota duhet të bëhët NJË në ndaljen e kësaj murtaje.

RH(Vota: 2 . Mesatare: 5/5)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: