Gjurmë Shqiptare: Historia e panjohur e Skënderbeut
| E Diel, 06.11.2016, 09:20 AM |

Cila është historia e panjohur dhe e jashtëzakonshme e Gjergj Kastriot Skenderbeut? Ndiqni të plotë dokumentarin "Gjurmë Shqiptare" të gazetarit Marin Mema.(Vota: 0)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti: