Në Tempull nga Anisa Ymeri: Në gjurmët e At Fishtës
| E Hene, 31.10.2016, 01:51 PM |

At Gjergj Fishta, në gjurmët e tij me studiuesit Persida Asllani dhe Ardian Marash në emisionin 'Në Tempull' nga Anisa Ymeri në News24.

Mjer ai, në të cilin shkrepshin artikujt e Patër Gjergjit!- kështu shkruante vite shkuar At Zef Pllumi...për Fishtën, vepra e të cilit aq shumë ndikoi në zgjimin e ndërgjegjes së shqiptarëve ama e dstinuar të digjej në epokën e Shqipërisë komuniste.

I shuar fund dhjetorin e vitit 1940, sot, 45 vite më pas....mund të thuhet se një pene kësisoj, i ndjehet mungesa në letrat e sotme shqipe.(Vota: 0)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti: