Një libër që tenton të zbardhë të vërtetën
| E Diel, 02.10.2016, 07:50 AM |

Një libër që tenton të  zbardhë të vërtetën për  qëndrimin e Servantesit në Ulqin

Numrit të madh të studimeve tona dhe të huaja  të cilat   objekt studimi kanë   zbardhjen e të vërtetës për qëndrimin e  shkrimtarit të njohur spanjoll me famë botërore Miguel De Servantesit në  Ulqin i  shtohet libri  më i ri “ Miguel Servantesi në Ballkan “ ( Të dhlëna  historike rreth qëndrimit të Servantesit në Ulqin), të autorit dr. Bahri Brsikut.Gjekë Gjonaj

(Vota: 0)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: