Krenari Shqiptare në Vatikan
| E Diel, 04.09.2016, 08:34 AM |

Dokumentar mbi veprimtarine artistike te Ndue Lugja realizuar nga Engjell Ndocaj, Bujar Kore dhe Lulzim Sula - RTSH.(Vota: 0)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti: