Një shekull dashuri (Nënë Tereza)
| E Shtune, 03.09.2016, 05:05 PM |

Një shekull dashuri -

L.Q. ZGJOHU! me rastin e 100 vjetorit të Nënës Terezë

Këndojnë: Selami Kolonja, Leonora Poloska, Adrian Gaxha, Besiana Mehmedi, Mustafa Imeri, Laura Krliu, Berkan dhe Valon Suma.(Vota: 0)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti: