Ora e Poezisë 2016
| E Diel, 01.05.2016, 11:50 AM |

”ORA E POEZISE” 2016

-NJOFTIM I KLUBIT TE SHKRIMTAREVE DHE ARTISTEVE

TROPOJE-

Kryesia e Klubit të Shkrimtarëve dhe Artistëve Tropojë njofton krijuesit se edicioni i 7-të i Manifestimit   ”ORA E POEZISE”  2016 zhvillohet ditën e shtunë, dt: 21.05.2016, ora 11:00 në sallën e Muzeut Historik Tropojë.

Krijuesit pjesmarrës nga të gjitha trevat në manifestim, duhet të dërgojnë për konkurim nga një poezi, me shifër, deri me datën:06.05.2016 në adresat:

lulzimlogu@yahoo.com

gjnecaj@yahoo.com

Juria e ngritur me këtë rast do të bëjë vlerësimin e tyre dhe do të shpallë listën e fituesve konkurues , të cilët do të garojnë për tre çmime letrare,brenda datës:15.05.2016

Njëkohësisht kjo juri do të shpallë dhe librin më të mirë poetik të botuar në periudhën kohore mes dy manifestimeve “Ora e poezisë” 2014-2016

Jeni të mirëpritur!(Vota: 2 . Mesatare: 5/5)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: