Ftesë nga LDK në Zvicër
| E Premte, 26.06.2015, 05:58 PM |

DEGA E LDK-SË NË ZVICËR, ME RASTIN E 2 KORRIKUT 1990,

ORGANIZON:

MANIFESTIM

MYSAFIR SPECIAL: Prof. dr. Vjosa Osmani, Prof. dr. Rexhep Gjergji dhe Donika Gërvalla.

ËSHTË FTUAR ZYRTARISHT EDHE AKADEMIK ISA MUSTAFA SI DHE KRYESIA E LDK-SË NË PRISHTINË!...

Dega e LDK-së në Zvicër, me rastin e 25 Vjetorit të Deklaratës Kushtetuese të 2 Korrikut 1990,

ftonë aktivistëte e Degës së LDK-së, anëtarësinë e gjerë dhe bashkatdhetarët për të marrë pjesë në këtë manifestim,

në të cilin do të flasin personalitete të shquara të LDK-së dhe Kosovës, me theks të veçantë për zhvillimet politike në LDK dhe përgjithësisht në Kosovë.

Përveç një referati kushtuar kësaj date historike, organizatori është përkujdesur edhe për një program kulturor e artistik

të cilin do ta begatojnë nga reportuari i tyre Vëllezërit ALIMUSAJ !...

Data: E diel, 28 qershor 2015

Ora: 13:30

Adresa: Pizzeria “Avanti“, Hauptstrasse 46 / 2554 Meinisberg/BE(Vota: 0)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: