Çmimet e Festivalit XX Mbarëkombëtar Pianisti i Ri
| E Merkure, 27.05.2015, 06:02 PM |

Cmimet e I Absolute

Kat A Kloi Malaj  emigrante nga Italia , prinderit nga Burreli

Kat B Jozefina Lekaj, Liceu artistik Shkoder

Kat C Arda Mustafaoglu Shk muzikore Shkup

Kat E Ivo Gjika  Liceu artistik Jordan Misja

Cmimi Beethoven  Elsa Budani Liceu artistik Elbasan

"Chopin"  Jozefina Lekaj  Liceu Artistik Shkoder

Cmimi " Andre Hajdu" Klaudia Gjini - Liceu artistik , Durres

"Cesk Zadeja"   Dea Bajrami  -   Shkolla e Muzikes ,Prishtine

Cmimet ne koncertin e Finalisteve;

" Lola Gjoka"   nx te Liceut Artistik " Jordan Misja  Ivo Gjika

" Carola Grindea" 2    Ebi Coku

" Filippo Trevisan" 2   " Onufri", Elbasan

" Orkestra RTSH" dhe " Cappella Villa Duria" per masterclas ne Duren , Gjermani nx, IVA ZUBO shk J. Misja Tirane(Vota: 0)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: