Ekspozitë e pavarur e piktorit Rexhep Goçi
| E Enjte, 16.04.2015, 05:12 PM |

Të nderuar bashkatdhetarë,

Ju ftojmë të merrni pjesë në Ekspozitën e pikturave të z.Rexhep Goçi nga Juniku, ditë e shtunë, 18 prill 2015 nga ora 10 gjer më oërn 17.

Eksopzita mundësohet nga Drejtoresha e Bibliotekës Pestalozii në Zürich, zonja Suela Jorgaqi kurse organizatorë janë Piktori kërçovar Vesel Xhaferri Çeliku i cili do të prezentohet në cilësi të mysafiri me tri piktura, z. Sylë Goçi dhe, z. Reis Mirdita.

Ju mirëpresim në lokalet e Bibliotekës në adresën:

Bibliothek Hardau

Norastrasse 20

8004 Zürich

Tel: 043 311 28 40

078 690 73 93(Vota: 1)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti: