Orë Letrare për poetin Shaban Cakolli
| E Premte, 30.01.2015, 07:56 PM |

LIDHJA SHKRIMTARЁVE, ARTISTЁVE DHE KRIJUESVE SHQIPTARЁ NЁ GJERMANI

ORGANIZON:

ORЁ LETRARE : NЁ PЁRKUJTIM TЁ POETIT SHABAN CAKOLLI

Të dashur krijues nga vendlindja dhe mbarë mërgata!

Ju ftojmë përzemërsisht të merrni pjesë në Orën Letrare përkushtuar poetit dhe publicistit Shaban Cakolli me rastin e gjashtëmujorit te  shuarjes fizike të tij. Duke e ditur se Shaban Cakolli kishte miq anekënd botës, ka promovuar shumë krijues të ri dhe  ka bashkëpunuar me të   gjitha Shoqatat kulturore dhe posaçërisht me Lidhjen e Shkrimtarëve Shqiptarë në Gjermani ku edhe ishte sekretar i saj do të evokohen kujtime, do të recitohen poezi nga libri më i ri i tij i lënë si dorëshkrim dhe i shkruar pak pa dhëne frymën e fundit  të jetës se tij, dhe do lexoni  poezi qe i ju të dashur miq i keni  përkushtuar atij.

Do të ftohen përfaqësues të institucioneve tona shtetërore dhe kulturore si edhe dhe mjetet e informimit.

Ora Letrare mbahet me datën 31.01.2015 ( e shtunë) në :

Bonhoeffer Haus Gladbeck

Postalle 12  Gladbeck 45964, dhe fillon nga ora 14,00.

Do të shtrohet drekë dhe do të xhirohet dokumentar nga RTK-ja.

Në emër të Kryesisë se LSHAKSH-së

Me shumë respekt:

Kryetari: Pal Sokoli(Vota: 2 . Mesatare: 3/5)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: