Njoftim nga Shoqata Kulturore Kadri Zeka
| E Marte, 13.01.2015, 07:13 PM |

Të nderuar qytetarë, të komunitetit  shqiptar , të nderuar mërgimtarë , intelektual ,  krijues ,dhe artdashës   të kulturës dhe artit shqiptare, po edhe të vlerave tona,  me vendbanim dhe punë të përkohshme në RF të Gjermanisë gjegjësisht në Republikën e Baden-Würtebergu,  ju bëjmë thirrje  një zëri     t'i bashkëngjitni  thirrjes tonë për këtë takim  sa madhështor po   edhe kombëtar me sa vijon:

 

Njofton Asllan Dibrani për "Shoqatën Kulturore Shqiptare" në Nürtingen(Vota: 0)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: