Sipërfaqe toke në shitje, Fier
| E Marte, 30.12.2014, 12:00 PM |

Zonë bregdetare

Rruga By-pass-it Fier-Levan është 22 km e gjatë . Kjo tokë ndodhet 4-5 km larg bregdetit, gjithashtu 2 km afër Apollonisë, Muzeut Arkologjik Fier.

Sipërfaqet të cilat janë në shitje po i paraqes me poshte:

1) Sipërfaqja me 2535 m2 dhe pjesa 2000 m2 që janë ngjitur me rrugën kushtojnë 15 Euro m2

2) Toka me sipërfaqe 10800 m2 kushton 10 Euro m2 ndodhet 15 m larg rrugës.

Sipërfaqet e tokës janë me çertifikata pronësie të rregullta.

Nëse jeni të interesuar kontaktoni:

agustinmiraka@hotmail.com

Cel: 068 26 66 140

Me respekt Agustin  Miraka(Vota: 2 . Mesatare: 5/5)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: