Agim Gashi: Lajmërim për ngushëllime
| E Marte, 05.08.2014, 08:04 PM |

AGIM GASHI

FAMILJA GASHI NGA LIPJANI, SUEDIA DHE GJERMANIA

NJOFTOJNË

Njoftojmë të gjithë farefisin, miqtë, shokët dhe dashamirët se me rastin e ndarjes nga jeta të më të dashurës sonë

SHQIPE GASHI-HOXHA (24.09.1971-02.08.2014), caktojmë ditët e ngushllimit-të pamit më datat 08.09 dhe 10 gusht 2014 (ditët e premte, e shtune dhe e diele).

Ceremonia e ngushllimeve-të pamit mbahet në Lipjan. Rruga "Haxhi Kleçka" pn.

Të interesuarit mund të njoftohen edhe përmes telefonave: 044-20 20 88, 044- 25 09 99 dhe 044- 61 03 33.

Pjesmarrja Juaj është nderim dhe ngushllim për ne.

FAMILJA GASHI: LIPJAN-Suedi-Gjermani.(Vota: 1)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: