Ftesë për promovimin e librit të Shefqet Dibranit
| E Shtune, 03.05.2014, 06:01 PM |

ST. GALLEN - ZVICËR

Ftesë

Nëndega e LDK-së në St. Gallen bënë promovimin e monografisë “SFIDË PËR DEMOKRACINË I – II”, (Hajdar Sadrija, kryetar i Degës së LDK-së në Zvicër 1993 – 1997), me autor Shefqet Dibrani.

Përurimi do të mbahet ditën e diel më 11 maj 2014 në St. Gallen.

Të ftuar janë krijues dhe veprimtar nga regjioni dhe më gjerë.

Ftoheni të merrni pjesë!...

Data: 11 maj 2014.

Ora: 13:30

Adresa: St. Katharinen, Katharinengasse 11, 9004 St.Gallen(Vota: 0)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: