''Gj. N. Kazazi'': Mitingu i Poezisë, 9 maj 2014
| E Enjte, 10.04.2014, 06:34 PM |

KOMUNIKATË

Kryesia e Klubit Letrar “Gjon. N. Kazazi” , lëshon këtë komunikatë  për opinionin e gjerë :

-Kryesia e Klubit letrar “Gjon.N.Kazazi” , ka caktuar ditë  qëndrore të  Mitingut te Poezisë  datën 9  maj 2014 ,ditë  kjo qe përkon me ditën e Evropës  dhe ditën e themelimit të mitingut.

-Temë  e tribunës së mitingut  do të jetë “Kritika aktuale ne  letërsinë shqipe”.

-Kryesia e Klubit shpallë  konkurs për veprën me te mirë  ,të botuar ndërmjet dy mitingjeve për çmimi “Din Mehmeti” , nga data 1 prill deri me 30 prill  dhe të interesuarit mund te sjellin tre ekzemplar te veprës konkurruese  ne selinë e Klubit , ne bibliotekën nderkomunale “Ibrahim Rugova” në Gjakovë.

Njoftojmë opinionin , se kryesia e Klubit letrar “Gjon.N.Kazazi” ne Gjakovë  me kohë  ka bere përgatitjet qe mitingu jubilari i  50-ti me radhe  te  shënohet ne mënyrën me te mirë  te mundshme .

Gjakovë , prill,.2014

Kryetari i klubit letrar  “Gj. N. Kazazi”

Muharrem Kurti(Vota: 2 . Mesatare: 5/5)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: