Zeqir Lushaj: Edhe Amerikës i mungon diçka!
| E Enjte, 20.03.2014, 08:58 PM |

EDHE AMERIKËS I MUNGON DIÇKA!

 

Nga Zeqir Lushaj

 

Erdhën,

Këtu anglezët,

Tash qindra vjet.

 

Lan gjuhën e tyre,

Dhe shkuan,

Në shtëpi të vet.

 

Sot,

Kolonia e dikurshme,

Supërfuqi e vetme e botës.

 

Edhe Amerikës,

I mungon diçka…!

Aaaah (!)

– Gjuhë e Nanëlokes!!

-------

-Nga libri “Vdekja e varreve”-(Vota: 92 . Mesatare: 4.5/5)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti: