De Rada: Takim me krijues - Ilir Muharremi
| E Shtune, 22.02.2014, 05:33 PM |

Klubi Letrar De Rada-Ferizaj

Në kuadër të aktivitetit të klubit "Takim me krijues" këtë herë bëjmë promovimin e librit të ri të Ilir Muharremit si dhe bëjmë prezantimin e krijimtarisë letrare të tij.

Takimi mbahet në Qendrën e Kulturës - salla e kinemasë, në Ferizaj.

E enjte, 27 shkurt, ora: 17

Jeni të mirëseardhur(Vota: 0)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: