LSHAKSH: Konkursi letrar ''Azem Shkreli - 2014''
| E Shtune, 01.02.2014, 02:50 PM |

LIDHJA E SHKRIMTARËVE ARTISTËVE DHE KRIJUESVE SHQIPTARË - NË GJERMANI(LSHAKSH)

SHPALLË: KONKURS LETRAR PËR MËRGATË"AZEM SHKRELI-2014"

Komisioni organizativ i Lidhjes së Shkrimtarëve, Artistëve dhe Krijuesve Shqiptarë në Gjermani në bazë të vendimit të kryesisë së saj qe konkursin, ” Azem Shkreli ” tanimë tradicional, mori vendim qe të shpallë Konkurs letrar për mërgatën 2014, për veprën më të mirë letrare në prozë dhe poezi të botuar në vitin 2013 nga shkrimtarët e mërgatës shqiptare. Nga juria profesionale do të ndahen tre shpërblime për tri veprat më të mira që janë botuar në vitin 2013 nga konkurruesit tanë shqiptarë në mërgatë. Autorët, veprat e tyre të botuara duhet t´i dërgojnë nga tri kopje deri me dt. 28.02.2014, në adresën:

Pal Sokoli

Friedrich-Ebert-Str.136b

42117  Wuppertal

Manifestimi dhe shpallja e fituesve bëhet me datën 17 Maj 2014 ne  “Haus Ennepetal” – Gasstraße -10,  58256 - E n n e p e t a l.

Me nderime të veçanta:

Komisioni organizativ i LSHAKSH-së dhe

Kryetari: Pal Sokoli

Mobil: +491774157694

Zëdhënëse e LSHAKSH: Gonxhe Letmi-Begisholli(Vota: 2 . Mesatare: 4.5/5)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: