„Flaka e Janarit“ 2014 do të flakërojë në Heidelberg
| E Merkure, 15.01.2014, 07:15 PM |

„Flaka e Janarit“  2014  do të flakërojë në Heidelberg, të Gjermanisë

Adresa:Pleikartsförster str.116 Heidelberg

Nën patronatin e Shoqatës „ILIRIA“ nga Heidelbergu i Gjermanisë,do të organizohët,manifestimi tradicional, letrar “Flaka e Janarit”,në shenjë respekti për atdhetarët,Jusuf Gërvalla,Kadri Zeka dhe Bardhosh Gërvalla.

„Flaka e Janarit“ 2014,do të flakërojë në Heidelberg  të Gjermanisë, edhe me nje perkushtim letrar,me vlera të mirëfillta kulturore.

Do të promovohet libri i Dr.-Nusret Pllanës,si dhe do të shfaqet filmi dokumenar”Rrugëtimi i një  libri  nëpër botë”.

Komisoni për Media: Kadri Gervalla
(Vota: 0)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: