E pame për Enver Camajn
| E Merkure, 20.02.2013, 08:07 PM |

Njoftim për të pame

Njoftojmë të gjithë: Miqtë, Shokët;  Farefisin , Dashamirët dhe të Njohurit se:

Me rastin e vdekjes së bashkëshortit, prindit, vëllait, shokut, mikut,  Enver Camaj,  Familja Camaj

organizojnë të pame, ditën - E Dijelë  me: 24.02. 2013 prej orës 8.00  deri në orën 17 : 00, në adresën:

Obergruppenbacherstr. 20

74199  Untergruppenbach - D

Për informata më të hollësishme drejtohuni në nr. e telefonit:

+49 179 6754806

Familja Camaj

Me nderime,

Faik Camaj, Vëllai  i të ndjerit Enver Camajt

Flein - Heilbronn - Gjermani(Vota: 1)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti: