Revista Shqipëria Etnike
| E Shtune, 05.04.2008, 12:38 AM |

SHQIPËRIA ETNIKE
Revistë e pavarur tremujore:
informative-kulturore-politike
Për:
-Shqipërinë Etnike në kufijtë e saj
-Riatdhesimin e Shqiptarëve
të dëbuar me dhunë
-Luftëtarët e Rënë të Kombit Shqiptar

Viti VII nr. 3/ Korrtor-Veror-Frytor- 2006

Çmimi: për Diasporë: 5 CHF, 3 €, 3 $
për Vend: ( Kosovë-Maqedoni-Shqipëri) 1.50 €
Prokredit Bank- Prishtinë-(Kadri Osmani)
Nr. i llogarisë: 1110162085000136
Albanische Gemeinschaft  Schweiz
Konto:30-517726-4
(code: POFICHBE)

Drejtor: Gëzim Marku
Kryeredaktor: Agim  Gashi
Redaktorpërgjegjës: Kadri Mani
Lektore: Jeta Bytyçi

Anëtarë Nderi në Redaksi:
Rexhep Bunjaku, Ibrahim D. Hoxha, dhe Fetah Berisha

Simboli: Qamil Nivokazi
Shtypshkronja: „KOSOVA“- Prizren
Dizajneri: Festim Kodra

Adresa:
"Shqipëria Etnike"
c/o Kadri Osmani            
Kodra e Diellit
Rr. “Hilmi Rakovica” nr. 43
Prishtinë
etnike@gmail.com

Redaksia ka të drejtën e redaktimit e të lekturës të punimeve Shkrimet dhe fotografitë mund të kthehen: me kërkesën dhe shpenzimet e autorit.

Numri i parë i revistës tonë "Shqipëria Etnike" doli më 10 Qershor 1999: në 121-vjetorin e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit 1878-1999; prandaj kjo Lidhje është busulla jonë orientuese.    (Vota: 0)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti: