Konferenca shkencore mbi situaten e shqiptareve ne Mal te Zi
| E Marte, 12.06.2012, 06:22 PM |


Ne qendren Aleksander Hamilton ne unversitetin  e New Yorkut u zhvillua konferenca e pare shkencore mbi situaten e shqiptareve ne  Mal te Zi organizuar nga prof.Shinasi Rama, Z.Cafo Boga dhe te tjere.   Organizuesi kryesor i kesaj konference Prof.Shinasi Rama iu uroi mireseardhjen te gjithe te pranishmeve. Fjalen e hapjes e mbajti z.Cafo Boga i cili mbajti kumtesen "Shqiptaret ne Montenegro dhe shteti jugosllav".  Me vone e ka marre fjalen prof.Shinasi Rama, ish studenti i greves se urise ne permbysjen e diktatures...Njekohesisht ju do te shikoni kumtesa te tjera nga personalitete te cilet referuan ne kete konference shkencore...Per me shume ju mund te ndiqni ne youtube ne kete lidhje:

http://www.youtube.com/watch?v=jJ-K-pxL3q8&feature=plcp

Ndersa materiali i zgjeruar do te transmetohet ne New York nga TV Alba Life.

Ju faleminderit,

Qemal Zylo Themelues dhe producent i TV Alba Life(Vota: 1)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: