Peticion nga ''Yjet e Kosovës''
| E Shtune, 25.02.2012, 06:30 PM |

Me rastin e arritjes së marrëveshjes ndërmjet delegacionit të Kosovës dhe atij të Serbisë, për kushtet e përfaqësimit të Republikës së Kosovës në nismat rajonale, Shoqata"Yjet e Kosovës*Die Sterne Kosovas", intelektualë të pavarur dhe bashkëatdhetarë që punojnë e jetojnë në Diasporë, rikonfirmojnë qëndrimin e vet se, Republika e Kosovës duhet të përfaqësohet në të gjitha nismat rajonale si vend sorvan e i pavarur, me emrin e vet kushtetues

Duke ritheksuar përkushtimin tonë të përhershëm për perspektivën e Republikës së Kosovës në BE dhe në strukturat euroatlantike, si dhe duke ritheksuar përkushtimin e thellë për miqësi të përhershme me SHBA-të, NE vlerësojmë se,jemi pranë qëndrimit të LDK-së se aspirata historike e popullit të Kosovës për integrime mund të arrihet vetëm duke i forcuar institucionet e pavarura të vendit, demokracinë dhe pavarësinë e vendit brenda dhe në raportet ndërkombëtare.

Andaj, drejtojmë ketë:              PETICION      në adresë të Kryetares së Republikës së Kosovës,Kryeministrit të Republikës së Kosovës dhe Kryeparlamentarit të Republikës së Kosovës si dhe të strukturave tjera në BE, me emrin  dhe mbiemrin që shënohet më poshtë. Këtë mund ta bëni ne këtë link: http://www.rrezore.com/index.php?option=com_petitions&view=petition&id=56&Itemid=90(Vota: 8 . Mesatare: 4.5/5)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: