Dokumentari "Një luftë më ndryshe" dedikuar Shërbimit Shëndetesor të SHHB Nëna Tereze
| E Shtune, 04.02.2012, 09:04 PM |

 

 

Dokumentari "Një luftë më ndryshe" dedikuar Shërbimit Shëndetesor të SHHB Nëna Tereze- simbol i vetëorganizimit dhe sakrificës të punëtorëve shëndetesorë dhe shumë OJQ-ve vendorë dhe ndërkombëtarë.

 

Dr. Gani Demolli

 

NJË LUFTË MË NDRYSHE

 

Kushtuar Shërbimit Shëndetësor të SHHB “Nëna Terezë”

 

Redaktore e botimit

FLAKA SURROI

 

Lektore

HATIXHE PIREVA

 

Arti Grafik

VETON LLESHI

 

Fotografia në ballinë

DRITON PAÇARADA

 

BOTUES

KOHA, Prishtinë

Tirazhi 3000 kopje

botimetkoha@koha.net

 

Botimin e këtij libri e mundësoi

Kuvendi Komunal i Prishtinës

 

Prishtinë, shatator, 2007, f. 372

(formati i madh, me kopërtina të trasha)(Vota: 3 . Mesatare: 3.5/5)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: