Tv Alba Life: Nxitja e bashkepunimit ndermjet Diaspores dhe Autoriteteve qendrore dhe Vendore te Shqiperise
| E Shtune, 07.01.2012, 05:42 PM |

TV ALBA LIFE New York transmetoi ne kanalin 35 kroniken per konferencen me teme: “Nxitja e bashkepunimit ndermjet Diaspores dhe Autoriteteve qendrore dhe Vendore te Shqiperise, e cila u organizua nga Konsullata e Pergjithshme ne New York e udhehequr nga z.Dritan Mishto dhe Organizata Nderkombetare e Migracionit.

Konferenca i zhvilloi punimet ne Manhattan. 

 

Te interesuarit mund ta shikojne programin ne kete lidhje ne youtube:

 

http://www.youtube.com/watch?v=B7wQ9C-Dfws&feature=related

 

Ju faleminderit per vemendjen,

 

Qemal Zylo, Ph.D Candidate

Alba Life Inc/President/ Producer

website: www.albalife.org

E-mail: qzylo@albalife.org

            qzylo@hotmail.com

 

Phone:             (917) 209 8150  

 (Vota: 7 . Mesatare: 5/5)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: