Libra në shitje nga autori Ibrahim Daut Hoxha
| E Merkure, 21.12.2011, 07:51 PM |

Vitrina e librit

 

Ibrahim Daut Hoxha:

 

-ENCIKLOPEDI JUG-SHQIPTARE II, I-ZH, Trianë, 2000, f. 1085, çmimi 50 € (5 copë)

-VJERSHTARË TË HERSHËM ÇAMË, Tiranë, 2001, f. 512,  çmimi 7 € (5 copë)

-VISET KOMBËTARE SHQIPTARE NË SHTETIN GREK, Tiranë, 2000, f. 505, çmimi 7 € (1 copë)

-GURRA POPULLORE: BILBILA DHE THËLLËNZA ÇAME- Mbledhur dhe përgatitur për shtyp nga Ibrahim D. Hoxha, Tiranë, 2007, f. 496, çmimi 6 € (1 copë)

-Muhamet Çami: Jusufi e Zylejhaja, Tiranë, 1992, f. 136, çmimi 1 € (60 copë)

Në shitje gjenden te libraria TOENA në Prishtinë.


Përgatiti Kadri Mani (etnike@gmail.com)

(Vota: 2 . Mesatare: 1/5)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: