Marie Kraja/ Jeta e ikonës së skenës operistike
| E Diel, 20.11.2011, 08:22 PM |

E bija e Artistes së Popullit, që vetëm pak ditë më parë ka patur 100-vjetorin e lindjes, tregon detaje interesante ...

 

Artistja e Popullit, Marije Kraja, vetëm pak ditë më parë ka patur 100-vjetorin e lindjes.

 

E bija e saj, Inis Kraja, në një intervistë për “ABC News” tregon detaje interesante rreth jetës artistike të ikonës së skenës operistike shqiptare, Marie Kraja.

 

Ajo ka interpretuar në operën e parë shqiptare “Mrika”.

 

Në specialen e përgatitur nga “ABC News”, ju do keni mundësi të mësoni miqësitë e Marije Krajës si dhe jetën e saj artistike mes Austrisë dhe Shqipërisë.

 (Vota: 1)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: