Migjeni/ Aktivitete për 100-vjetorin e lindjes
| E Diel, 20.11.2011, 08:18 PM |

Seri aktivitetesh në përkujtim të njërës prej figurave  më të shquara në letërsinë shqipe, që i kaloi gjithë kufijtë kohorë

 

100-vjetori i lindjes së Migjenit u shoqërua me një seri aktivitetesh në përkujtim të njërës prej figurave më të shquara në letërsinë shqipe, që i kaloi të gjithë kufijtë kohorë.

 

Në një material të përgatitur, ne patëm mundësi të pasqyronim disa nga eventet e zhvilluara në kryeqytet duke sjellë dhe reflektime të ndryshme mbi ndikimin që përcjell edhe sot e kësaj dite ai që është konsideruar në kohë si poetit i mjerimit.

 


ABC News

(Vota: 1)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: