RTK: Debati i plotë rreth Mësimbesimit, Mbulesës dhe Xhamisë
| E Diel, 18.09.2011, 04:17 PM |

Për të diskutuar për këto dhe qëndrimet e shoqërisë kosovare për dilemat e shtruara gjatë javëve të fundit, Muhamet Hajrullahu ka ftuar:

 

Sabri Bajgora, Kryeimam i Kosovës nga Bashkësia Islame;

 

Gëzim Kelmendi, deputet nga Partia e Drejtësisë në Kuvendin e Kosovës;

 

Ismajl Hasani, Sociolog i religjionit;

 

Teuta Sahatqija, deputete nga Lidhja Demokratike e Kosovës në Kuvendin e Kosovës;

 

Halil Matoshi, analist;

 

Blerim Latifi, ligjërues i filozofisë politike në UP dhe këshilltar i kryeministrit(Vota: 4 . Mesatare: 5/5)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: