Telegram urimi nga Bukureshti
| E Enjte, 24.02.2011, 07:10 PM |

UNIUNEA CULTURALA A ALBANEZILOR DIN ROMÂNIA

Bashkësia Kulturore e Shqiptarëve të Rumanisë

REDACŢIA REVISTEI ALBANEZUL –SHQIPTARI

Bd. 1 Mai 18, Bl. 17-S-14, Ap. 128, Bucureşti, Of. 66

                Tel.: +40(0)729698600 - +40(0) 21.7455463

albanvoka@yahoo.com,doinagelcu@yahoo.com

I RESPEKTUAR ZOTI PRESIDENT BEHXHET PACOLLI

Bashkësia Kulturore e Shqiptarëve të Rumanisë dhe Redaksia e Revistës Shqiptari

kanë nder të veçantë të Ju urojnë ndër të parët zgjedhjen Tuaj në postin e lartë të preseidentit të Kosovës!

Ju priftë e mbara dhe dhashtë Zoti që përmes mençurisë dhe energjisë Suaj e të njerëzve Tuaj, në bashkëveprim aktiv me Presidencën dhe Qeverinë e Kosovës, ta bëni Kosovën një nga vendet më të përparuara të Evropës!

Me respekt të përzemërt,

Dr. Xhelku Maksuti, president nderi i BKSHR, dhe Baki Ymeri, kryeredaktor i revistave Shqiptari dhe Kosova.

Bukuresht, 23 shkurt 2011

 (Vota: 17 . Mesatare: 4/5)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: