Libri më i ri i autorit Lulzim Logu, me titull:" Krisht i harruar"
| E Premte, 12.11.2010, 08:38 PM |

Sapo ka dalë nga shtypi, libri më i ri i autorit Lulzim Logu, me titull:" Krisht i harruar"

Libri është një përmbledhje me poezi hajku dhe tanka, botuar nga Shtëpia Botuese: " Vllamasi" Tiranë, me redaktim të Milianov Kallupit, përkthyer edhe në gjuhën angleze nga poeti Kujtim Agalliu., pjesë e Bibliotekës: " Matsuo Basho''.

Ky është libri i tetë me rradhë i këtij autori. Libri ndodhet në disa librari kryesore, në Shqipëri dhe Kosovë.

 (Vota: 1)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: