Relacione mbi gjendjen e Shqipërisë Veriore e të Mesme në shek. XVII
| E Diel, 25.07.2010, 10:04 AM |

VITRINA E LIBRIT

 

RELACIONE MBI GJENDJEN E SHQIPËRISË VERIORE E TË MESME NË SHEKULLIN XVII

 

TEKSTI ORIGJINAL DHE PËRKTHIMI PËRGATITUR NGA  

 

INJAC ZAMPUTI

 

VËLLIMI II

 

(1634-1650)

 

TIRANË, 1965

 

 

Libri i formatit të madh (më i madh se fjalorët), ka 525 faqe

Ekzemplarin e ka shefi i Shtypshkronjës “Lena-Grafik” në Prishtinë, zotni Hajdar Fejzullau 044/418-876:lena_grafik@hotmail.com(Vota: 0)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: