Sejdi Berisha: Pelegrinazh nëpër eshtrat e mi
| E Diel, 18.07.2010, 12:52 PM |

Sejdi BERISHA:

 

PELEGRINAZH NËPËR ESHTRAT E MI

 

Vetëm pluhur dhe pritje

Askush tjetër në këtë shëtitje

Rrugëtim i gjatë

Qumështin e gjirit të nënës

Për ta kërkuar nëpër eshtrat e mi

Me vete

Vetëm një letër pa shkronja

Mbi supe frikën e lumturisë

Për dritën e humbur

Për zjarrin e pashuar...

Çfarë shëtitje është kjo

Duke kërkuar fjalën e babait

Edhe djepin

Ku shtati mu rrit

Pelegrin në atdheun tim

Duke kërkuar vendlindjen(Vota: 26 . Mesatare: 5/5)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti:

Publikime te tjera ne kete kategori: