Sylejman Aliu: Filozofia e Krrokamës - Rexhep Qosja në pasqyrë
| E Enjte, 31.12.2009, 07:49 PM |

SYLEJMAN ALIU

FILOZOFIA E KRROKAMËS
(Rexhep Qosja në pasqyrë)

Prishtinë, 2009, faqe, 277
Redaktor: Agim GJAKOVA
 
Ali Podrimja
(Bllacë, 1999)       
Mes dy gurëve
 
Me Gjuhë Qeni tek merrem
më pak e ndjej
praninë e Njeriut
 
ndjekjet ekzode varre oh Zot
si na pakësohet dheu
 
Donkishoti ynë qeth e rruar në zero
në rroba femre vesh
në karro plehu kalon kufirin Shq-Shq
 
Maja e Sharrit seç i ngjan një molle dukagjini
po nuk mund e kafshon me dhëmbë të verdhë
Mbi dhe errësirën e shtrirë ndritë pika e gjakut
 
Kriposni trupat ju lutem
për kohë më të mira
Gjuhë e Qenit
na zgjon dhe n’ëndërr
 
A mjaftueka të jetosh
mes dy gurëve

 
          
Ballina dhe kopërtina e pasme, çmimi 700 lekë / 6 euro
Porosia bëhet te vetë autori Sylejman Aliu:
sylaa2002@yahoo.com
 celulari: 044/164-794.-


Përgatiti: Kadri Mani

(Vota: 9 . Mesatare: 2.5/5)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti: