Kadri Mani: Dr. Ibrahim Rugova triumfoi në Kosovë dhe në Hagë!!
| E Merkure, 09.12.2009, 08:56 PM |

Redaktor dhe botues: Kadri Mani
Recenzentë: Ajet Avdyli, Adem Salihaj, Ibadete Sokoli- Jahiri
Lektor: Haxhi Sopaj
Redaktor teknik: Shkodran Idrizi
Boton: “Shqipëria etnike”-2002
Shtyp: SIPRINT – Prizren
siprint@hotmail.com
Tirazhi: 5.000.-kopje
Çmimi: 3.- €
Porosia: Kadri Mani 044/24 92 31.-kadrimani@hotmail.com(Vota: 14 . Mesatare: 3/5)

Komentoni
Emri:
Emaili:
Kodi i sigurise:
Titulli:
Komenti: